Sowing the Future op Floriade

Onder het thema ‘Sowing the Future’ laten we van 14 april t/m 9 oktober op Floriade zien hoe wij, met Robot One, onze gewassen telen en verzorgen. Geheel zonder bestrijdingsmiddelen. Dat is onze oplossing om de wereld groener en gezonder te maken.

Een feest van groen

Het Floriade-park is een feest van groene en duurzame technologie. In dit levend laboratorium worden nieuwe technologieën voor groen, voedsel, energie en gezondheid onderzocht en toegepast. Robot One mag daar natuurlijk niet aan ontbreken. Samen met Bejo en Flevofood laat Pixelfarming Robotics je gedurende het seizoen zien hoe we door het toepassen van moderne techniek, biodivers telen zonder bestrijdingsmiddelen. In onze expositie worden je zintuigen geprikkeld door wat je ziet, ruikt en proeft.
Als je het kunt dromen, kun je het doen
Robot One is ontstaan vanuit de droom om gezonde voeding van een gezonde bodem te kunnen produceren. En om de wereld beter achter te laten voor de volgende generaties. Het team van Pixelfarming Robotics experimenteert, probeert en leert dagelijks om dit werkelijkheid te maken. Benieuwd naar het ontstaan?
Bekijk onze 'Origin Story'
Evenementen en Insider Sessions
Tijdens Floriade zullen we geregeld live demonstraties houden met Robot One en Insider Sessions organiseren om jou mee te nemen in de ontwikkelingen van biodivers telen, Smart Biology en Robot One.
Bekijk de events
Voorbereiding in volle gang
Robot One rijdt het grid uit dat de verschillende zaaipatronen markeert. Ons team en de teams van onze partners Bejo en Flevofood zijn hard aan het werk om alle gewassen te planten die de komende maanden zullen bloeien op Floriade.
Bekijk de video